Krediti za blokirane

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.

Krediti za blokirane:

Krediti za blokirane namijenjeni su svima koji su prezaduženi, te imaju poteškoća u izvršavanju svojih kreditnih obaveza a boje se da bi mogli prijeći u blokadu računa te za klijente koji već imaju blokiran račun a žele objedniti sva svoja zaduženja i na taj način staviti pod kontrolu upravljanje svojim financijama.

Namjena:

Kako se radi o nenamjenskom kreditu dio sredstava se može isplatiti klijentu na njegov račun bez navedene namjene ali tek nakon što se zatvore sva postojeća zaduženja prema financijskim i nefinancijskim institucijama ( krediti, kartice, teleoperateri i sl... ).

Iznos kredita i rok otplate:

Najveći maksimalni iznos gotovinskog kredita iznosi 35.000,00 €   

Ovisno o banci gotovinski krediti se mogu ugovoriti na rok od 2 do 12 godina otplate

Instrumenti osiguranja:

Kako se radi o modelu kredita za klijente koji imaju neurednu kreditnu povijest banke uz zadužnicu i ispravu o zapljeni primanja ovjerenu kod javnog bilježnika uzimaju i dodatne instrumente osiguranja ( policu osiguranja života ili jamca ili depozit ).

Obrada kredita:

Sama brzina obrade kredita ovisi o traženom iznosu, procesu odobravanja u banci ali se krediti u pravilu odobravaju unutar 15 radnih dana.

Predlažemo Vam:

Obzirom da je proces odobravanja kredita za blokirane znatno kompliciraniji zbog prikupljanja raznih potvrda kod vjerovnika, vađenja nekoliko očevidnika sa FINA-e i slično, iskoristite znanje naših ovlaštenih kreditnih posrednika i odaberite najpovoljnije rješenje za sebe.

Nazovite ili ispunite kreditni upitnik i rezervirajte svoj termin ! 

Zatraži kredit

Ispunite navedene podatke kako biste započeli proces predaje zahtjeva za kredit.

Prihvaćam Uvjete korištenja.